«Зупинку заборонено»: нові знаки у Вінниці

Новини Вінниці / «Зупинку заборонено»: нові знаки у Вінниці

З метою підвищення безпеки дорожнього руху та покращення пропускної спроможності, на ділянці вулиці 600-річчя від вулиці Порика до Хмельницького шосе встановили дорожні знаки 3.34 «Зупинку заборонено».

Як повідомили на сторінці департаменту транспорту і мобільності ВМР, рішення про встановлення додаткових знаків було прийнято через регулярні проблеми з хаотичним паркуванням приватних автомобілів на цій ділянці.

Заступник директора департаменту транспорту та міської мобільності міської ради Сергій Бузниковатий пояснив: «Щоб забезпечити безпеку дорожнього руху та для підвищення пропускної спроможності вулиці 600-річчя, дану ділянку облаштували дорожніми знаками 3.34 «Зупинку заборонено». Встановлені дорожні знаки не дозволяють також і стоянку транспортних засобів, крім таксі, що здійснює посадку або висадку пасажирів, або ж для автівок, які розвантажуються чи завантажуються».

Впровадження нових правил паркування стане важливим кроком у розвитку транспортної інфраструктури Вінниці. Міська влада сподівається, що нові знаки допоможуть не лише уникнути хаосу на дорогах, але й сприятимуть створенню більш комфортних умов для всіх мешканців та гостей міста.