Жорстоке вбивство у Вінниці

Новини Вінниці / Жорстоке вбивство у Вінниці

Чоловік побив до смерті знайомого ніжкою від стільця.

Кримінальна подія сталася в ніч на 19 червня у Вінниці, коли конфлікт між двома знайомими призвів до жорстокого вбивства. Потерпілий запросив свого товариша та його сестру до себе додому, де компанія розпивала алкоголь. Однак, під ранок між чоловіками виникла суперечка, яка завершилася трагічно.

Злочин стався в одній із кімнат гуртожитку в спальному районі Вінниці. Близько третьої години ночі 56-річний потерпілий запросив до себе гості – свого знайомого та його сестру. Під час спільного вживання алкоголю між чоловіками виник конфлікт. У розпалі суперечки гість схопив ніжку від стільця і побив нею господаря до смерті. Після скоєного, злочинець намагався втекти з місця події разом із сестрою, проте жінка не змогла піти через стан сильного сп’яніння. Злочинець, розлючений її безпорадністю, також побив її.

Про те, що сталося, в поліцію повідомили сусіди, які почули шум та крики. 47-річного підозрюваного оперативники відділу поліції № 2 Вінницького райуправління розшукали на березі річки в іншому районі міста, де він відпочивав із знайомим. Затримання відбулося за силової підтримки спецпідрозділу КОРД, після чого зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Поліція повідомила, що затриманий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за різні злочини та провів за ґратами понад 18 років. Цього разу його дії кваліфікували за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури слідчі повідомили йому про підозру, а суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою.