Жмеринчанка стала переможницею на фестивалі східного танцю у Єгипті

Новини Вінниці / Жмеринчанка стала переможницею на фестивалі східного танцю у Єгипті

Дар’я Бабак, випускниця гуртка сучасної хореографії «Жасмин» з Жмеринки, здобула перемогу на престижному фестивалі східного танцю «Клеопатра» в Каїрі.

Жмеринчанка Дар’я Бабак, випускниця гуртка сучасної хореографії «Жасмин» Центру позашкільної роботи, здобула перемогу у найпрестижнішому фестивалі східного танцю «Клеопатра», який відбувся у Каїрі. 

Участь у змаганнях взяли чарівні представниці із 33-х країн світу. Дар'я Бабак не лише здобула перемогу, а й стала володаркою Головної Корони та звання «Королева Клеопатра 2024». Пишаємось нашою жмеринчанкою, яка не вперше представляє на змаганнях рідну Жмеринку та всю Україну.

Фестиваль «Клеопатра» - найпрестижніший танцювальний захід у Єгипті. Щорічно туди їдуть продемонструвати свої хореографічні таланти професійні танцівники з усіх куточків світу. Цьогоріч участь у заході взяли учасники з 33-х країн.

Фестиваль тривав 7 днів, чотири з яких учасники змагалися за звання переможниць. У першому раунді з 35-х учасниць було відібрано 10, які демонстрували свої танцювальні здібності у фіналі.

У другому раунді, шляхом жеребкування, учасниці обрали пісні, під які виконували свої хореографічні композиції. Музичним супроводом до танцю було виконання наживо найкращим оркестром Єгипту.

Попри потужну конкуренцію, талановитій жмеринчанці вдалося вразити поважну суддівську колегію та здобути не лише перемогу в категорії «Професіонали», а й стати володаркою Головної Корони та звання «Королева Клеопатра 2024».

Нині дівчина є студенткою Київського національного університету культури й мистецтв, втім завжди зазначає, що своїми першими здобутками завдячує саме рідній Жмеринці, тож обіцяє й надалі прославляти її на міжнародних аренах.