Захисника з Вінниччини нагородили відзнакою «Золотий хрест»

Новини Вінниці / Захисника з Вінниччини нагородили відзнакою «Золотий хрест»

Сергій Бондар, військовослужбовець із села Лозова, Хмільницької громади, був удостоєний високої державної нагороди – відзнаки «Золотий хрест».

Як повідомили на сторінці Хмільницької районної державної адміністрації, нагородження провели начальник Хмільницької районної військової адміністрації Богдан Кузнец, голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук, спільно із заступником Хмільницького міського голови Андрієм Сташком та представниками Хмільницького РТЦК та СП.

Згідно з наказом Головнокомандувача Збройних Сил України від 25 травня 2024 року, солдата запасу Сергія Бондаря з села Лозова було нагороджено «Золотим Хрестом» за його видатні заслуги перед Батьківщиною.

Під час церемонії нагородження Богдан Кузнец висловив глибоку вдячність Сергію Бондарю за його мужність та самовідданість у боротьбі за незалежність України. Він зазначив, що такі герої, як Сергій, є прикладом для всіх українців, демонструючи незламність духу та готовність захищати рідну землю до останнього.

Сергій Бондар також отримав теплі слова підтримки від Юрія Слабчука та Андрія Сташка, які підкреслили важливість його внеску у забезпечення миру та безпеки в Україні. Вони висловили впевненість, що відзнака «Золотий хрест» є заслуженим визнанням його заслуг і стане додатковим стимулом для подальшої служби.

Церемонія нагородження пройшла в атмосфері глибокої поваги та вдячності до захисників України. Всі присутні відзначили важливість підтримки військовослужбовців та їхніх родин у цей складний для країни час.