Захищаючи Україну, на війні загинув працівник Вінницької обласної лікарні імені Ющенка

Новини Вінниці / Захищаючи Україну, на війні загинув працівник Вінницької обласної лікарні імені Ющенка

Трагічну звістку про загибель Володимира Васильовича підтвердили його рідним 24 липня. Раніше він вважався зниклим безвісти.

Володимир Гречка був шанованим працівником Вінницької обласної психоневрологічної лікарні імені Ющенка. Його трагічна загибель на полі бою стала невимовним болем для родини, колег та друзів. 

На сторінці лікарні повідомили: «Раніше повідомлялося, що Володимир Васильович під час бойових дій зник безвісти. Родина, колеги, друзі до останнього вірили, що наш Герой живий. Але дива не сталося… Невимовний біль та смуток для колективу… Ми втратила надійного, щирого, порядного колегу. Ця важка втрата назавжди залишить глибокий слід у серці кожного, хто знав і поважав Володимира Васильовича».

Володимир Гречка завжди був готовий допомогти, проявляв високий професіоналізм і людяність у своїй роботі. Його внесок у життя лікарні та допомогу пацієнтам був неоціненним. Його відданість справі та прагнення допомагати іншим завжди залишаться у пам'яті колег і пацієнтів.

Втрата Володимира Гречки є великою втратою не лише для його родини та колег, але й для всієї громади. Його самопожертва та відвага на полі бою є прикладом для всіх, хто знав його особисто.

Колектив Вінницької обласної психоневрологічної лікарні імені Ющенка висловлює щирі співчуття рідним та близьким Володимира Васильовича. Вічна пам'ять Герою, який віддав своє життя заради незалежності та свободи України.

Вічна пам'ять Герою!