За продаж наркотиків у колонії, суд дав 6 років тюрми

Новини Вінниці / За продаж наркотиків у колонії, суд дав 6 років тюрми

Вінницький районний суд виніс вирок у справі 31-річного вінничанина, звинуваченого у збуті наркотичних засобів у місцях позбавлення волі.

За обвинуваченням прокуратури, чоловік незаконно доставляв наркотики до державної установи «Стрижавська виправна колонія (№ 81)». Суд встановив строк позбавлення волі на 6 років з конфіскацією майна.

Прокурор у суді довів, що у вересні 2023 року засуджений вже раніше чоловік перевозив пакунок з наркотичними засобами до колонії. У цьому пакунку були наркотики «канабіс» та «метадон», і він був затриманий працівниками установи.

Повідомлення пресслужба Вінницької обласної прокуратури вказує, що це не єдиний випадок подібних злочинів. Інші обвинувачені також намагалися доставити наркотики до місць позбавлення волі, але їхні спроби були зупинені.

Наразі вирок не набрав законної сили.

Новини Вінниці / За продаж наркотиків у колонії, суд дав 6 років тюрмиНовини Вінниці / За продаж наркотиків у колонії, суд дав 6 років тюрмиНовини Вінниці / За продаж наркотиків у колонії, суд дав 6 років тюрмиНовини Вінниці / За продаж наркотиків у колонії, суд дав 6 років тюрми