За минулу добу на Вінниччині у двох ДТП одна людина загинула та двоє травмувалось

Новини Вінниці /  За минулу добу на Вінниччині у двох ДТП одна людина загинула та двоє травмувалось

2 липня на Вінниччині сталося дві дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких одна людина загинула, а двоє отримали травми.

Перша аварія сталася у Вінниці на вулиці Стельмаха. 55-річний водій трамвая не зміг уникнути наїзду на 24-річного чоловіка, який перетинав трамвайні колії на електровелосипеді по нерегульованому пішохідному переходу. Постраждалого було доставлено до медичного закладу з тілесними ушкодженнями. Наразі проводиться досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, що передбачає до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Друга аварія трапилася у Жмеринському районі, в селі Носківці. 33-річний водій автомобіля Opel, виїжджаючи з другорядної дороги на перехресті, не надав перевагу автомобіля BMW, внаслідок чого Opel з'їхав у кювет. Водій Opel загинув на місці події, а його 37-річний пасажир отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. За цим фактом розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, що передбачає покарання до восьми років позбавлення волі.

Водії трамвая та BMW пройшли освідчення і виявилися тверезими. Автомобілі, які брали участь у ДТП, були поміщені на арештмайданчики для подальшого дослідження.

Також, 1- го липня двоє дітей постраждали в аваріях на Вінниччині. 

Михайло Білик

3 липня, 2024