Двоє дітей постраждали в аваріях на Вінниччині

Новини Вінниці / Двоє дітей постраждали в аваріях на Вінниччині

Аварії сталися біля села Стадниця та в місті Ладижин 1-го липня.

Перша аварія сталася на відрізку автодороги Вінниця – Турбів, неподалік села Стадниця. За попередньою інформацією слідства, 56-річний водій автомобіля Mitsubishi L200, виконуючи розворот, не надав перевагу в русі мінівену Volkswagen, що рухався позаду у попутному напрямку. Внаслідок зіткнення постраждали обидва водії, одному з них медичну допомогу надали без госпіталізації. До лікарні госпіталізували 9-річного пасажира автомобіля Volkswagen. На щастя, загрози його життю немає.

Друга аварія сталася близько 22 години в місті Ладижин. Внаслідок зіткнення легковика ЗАЗ та скутера до лікарні потрапив 16-річний водій двоколісного транспортного засобу. Встановлено, що підліток рухався на незареєстрованому скутері без посвідчення відповідної категорії. Неповнолітній перебуває у Вінницькій обласній дитячій клінічній лікарні. 60-річний водій легковика не постраждав.

За фактами обох автопригод поліцією розслідуються провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). У всіх водіїв відібрані зразки крові для проведення токсикологічної експертизи. Автомобілі, причетні до автопригод, перебувають на арештмайданчиках.

 

Михайло Білик

3 липня, 2024