З Вінниці на передову вирушили новенькі «Бандеравтомобілі».

Новини Вінниці / З Вінниці на передову вирушили новенькі «Бандеравтомобілі».

Ці багі, здатні витримувати фронтове бездоріжжя, надійшли до бійців одного з підрозділів Головного управління розвідки, ставши важливим підкріпленням для українських захисників.

На сайті Вінницької міської ради повідомили про передачу нових багі для українських військових на передовій. Ці транспортні засоби, здатні витримати найважчі умови фронту, днями були передані бійцям одного з підрозділів Головного управління розвідки.

«Під час чергової передачі FPV-дронів та Mavic 3Т нашим Захисникам, командир спецпідрозділу звернувся до нашої команди із запитом: хлопці потребують техніки для підвозу боєкомплектів на поле бою та транспортування поранених», - розповідає секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський.

Ця передача є вже п’ятою за рахунком, спрямованою на підтримку саме цього підрозділу з початку повномасштабного вторгнення. Військовослужбовець, який протестував багі, висловив вдячність вінницькій громаді за допомогу і підкреслив важливість такої техніки на передовій.

«На цій машині, під час бою з окупантами, можна заховатися від ворожих безпілотників. Вона низенька, зручна, легка в обслуговуванні, і мої побратими можуть швидко її полагодити у разі необхідності. А головне – вона вкрай потрібна для боротьби з ворогом», - каже військовий.

Новенькі багі мають важливе значення для виконання бойових завдань на передовій. Вони дозволяють швидко підвозити боєкомплекти на поле бою та транспортувати поранених, що робить їх незамінними в умовах активних бойових дій. Відтепер бійці зможуть ефективніше виконувати свої завдання, підвищуючи шанси на перемогу у боротьбі з ворогом.

Новини Вінниці / З Вінниці на передову вирушили новенькі «Бандеравтомобілі». Новини Вінниці / З Вінниці на передову вирушили новенькі «Бандеравтомобілі». Новини Вінниці / З Вінниці на передову вирушили новенькі «Бандеравтомобілі». Новини Вінниці / З Вінниці на передову вирушили новенькі «Бандеравтомобілі». Новини Вінниці / З Вінниці на передову вирушили новенькі «Бандеравтомобілі».