"ЯСКО" з Вінниці став чемпіоном України з футзалу

Новини Вінниці / "ЯСКО" з Вінниці став чемпіоном України з футзалу

26 травня футбольний клуб "ЯСКО" став чемпіоном України з футзалу серед команд Другої ліги, здобувши перемогу в "Фіналі чотирьох".

Турнір відбувався у Києві, де команда з Вінниці змагалася з "Харків-2", "ZPgroup" та "Helpix". Упродовж трьох днів вінничани демонстрували майстерність і злагоджену командну гру, що принесло їм заслужене чемпіонство. Про це повідомляє Суспільне Вінниця.

Перший поєдинок "Фіналу чотирьох" звів "ЯСКО" з командою "Харків-2". Вінничани відкрили рахунок на 11-й хвилині, але суперники швидко зрівняли його. У першій половині матчу обидві команди грали від оборони, обмежуючи кількість контратак. Однак у другій половині другого тайму "ЯСКО" продемонстрували свою перевагу, забивши п'ять голів на 30-й, 32-й, двічі на 34-й та 35-й хвилинах. Харків'яни змогли відповісти лише одним голом, і матч завершився з рахунком 2-6 на користь вінницької команди.

"В першому таймі було важко. Але на другий тайм налаштувалися і рахунок каже сам за себе", — підсумував представник команди "ЯСКО" Роман Стаднійчук.

У другому матчі "ЯСКО" зустрілися з командою "Helpix" з Хмельницького. Як і у першому матчі, перший тайм завершився з рахунком 1-1. Команди активізувалися після 27-ї хвилини, і у другому таймі було забито шість голів. В результаті матч завершився з рахунком 6-2 на користь "ЯСКО".

"Ми налаштовуємося дуже повільно, гравці "Helpix" були налаштовані краще нас, тому забили перші", — підкреслив гравець "ЯСКО" Віктор Цой.

Фінальний матч проти запорізької команди "ZPgroup" визначав чемпіона. Вже на 3-й хвилині запоріжці відкрили рахунок, але "ЯСКО" швидко відповіли голом на 10-й хвилині. Перший тайм завершився з рахунком 1-1. У другому таймі вінничани перейшли до більш атакувальної гри. В результаті обмін голами продовжувався, але "ЯСКО" змогли забити чотири рази, тоді як "ZPgroup" лише двічі. Матч завершився з рахунком 3-5 на користь "ЯСКО".