Ярмарок вакансій проведуть у Вінниці

Новини Вінниці / Ярмарок вакансій проведуть у Вінниці

Захід надасть унікальну можливість вінничанам знайти роботу, яка ідеально підійде саме їм

Департамент економіки і інвестицій Вінницької міської ради запрошує всіх вінничан взяти участь у Ярмарку вакансій, який відбудеться 1 серпня. Підприємства з усієї області презентуватимуть себе та пропонуватимуть різноманітні вакансії. Це унікальна можливість для тих, хто шукає роботу або бажає змінити свою кар’єру.

За інформацією, розміщеною на сайті Вінницької міської ради, захід обіцяє бути надзвичайно корисним для всіх учасників. На ярмарку можна буде дізнатися про доступні вакансії на найкращих підприємствах області та підібрати роботу, яка найбільше відповідає вашим уподобанням та навичкам. Крім того, буде можливість отримати відповіді на свої запитання безпосередньо від роботодавців. 

«Це чудовий шанс змінити своє життя на краще та побудувати успішну кар’єру», – зазначають організатори. 

Ярмарок вакансій чекатиме на вінничан 1 серпня з 12:00 до 16:00 у м. Вінниця. Точне місце проведення буде надіслано після підтвердження реєстрації, яка є обов’язковою для всіх учасників. Зареєструватися можна за посиланням.

Захід організовано в рамках проєкту PROLEAP, який реалізується Business People Club спільно з Вінницькою міською радою за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Для довідок: Ярмарок вакансій стане платформою для зустрічі роботодавців та потенційних працівників, що сприятиме розвитку кар'єрних можливостей та покращенню економічного клімату в регіоні.