Які існують кваліфікації для вчителя англійської мови?

Новини Вінниці / Які існують кваліфікації для вчителя англійської мови?

Що таке Grade Teacher, CELTA, CELT-P/S та Delta? Як обрати курс викладачу англійської?

Якої негативної риси характеру немає в Сатани, але є в людей? Не поспішайте бігти очима наперед, правда, подумайте. Ну?

Ліні. Зла духовна істота не лінується робити пакості та переводити світ на свою сторону. А от людям частіше за все хочеться всього і одразу, і можна без хліба, та ще щоб не йти за ним, а щоби принесли. Бо мій диван занадто зручний, щоб покидати його заради таких дрібниць.

Саме тому зараз як ніколи дуже просто відрізнити успішну людину від неуспішної. Справа не в грошах, обставинах чи вигідних зв’язках. Просто інфлуенсери та мільйонери боряться з природною схильністю людини лінуватися, вкладаючи час та гроші в свій розвиток та навчання. У відповідь вони отримують дохід, визнання та право впливати. А ліниві люди?..

Навчання як невід’ємна частина життя

Вчителів англійської навряд чи можна назвати лінивими людьми. Вони буквально обрали навчання інших справою життя. Але погодьтеся, раз дізнавшись про Present Perfect героєм свого покоління не стати. Всі ми знаємо хоча б одного вчителя - кхем, кхем, радянської закалки, кхем -, який навчає в 2020-му так само, як і в 1990-му. Розуміння необхідності підвищення вчительської кваліфікації заохотило спеціалістів Grade Education Centre - компанії, що вже більше 10 років навчає студентів англійської та вчителів - тому, як її викладати - розробити спеціальну програму Grade Teacher. 2020 року вона отримала офіційне схвалення Міністерства освіти і науки України, а отже години, проведені за її навчанням, зараховуватимуться викладачам як обов’язкові години підвищення кваліфікації.

Які ще переваги має Grade Teacher?

  1. Обмін дорогоцінним досвідом з професіоналами своєї справи.
  2. Отримання міжнародного сертифікату у випадку успішного проходження.
  3. Шліфування вчительських кваліфікацій під керівництвом досвідчених викладачів.
  4. Доступ до методичної бази міжнародного рівня від одного з найкращих вишів світу - Кембриджа.

Grade Education Centre працюють в ім’я гармонійного поєднання професійного та особистого. Завдяки грамотному застосуванню багаторічного досвіду компанія отримала статус платинового офіційного партнеру Cambridge Assessment English.

Що таке Grade Teacher і з чим його їсти?

Grade Teacher - це програма навчання вчителів за міжнародними стандартами. За умови успішного проходження учасники отримують сертифікати, що свідчать про якісну підготовку з викладання англійської як іноземної. Вона складається з декількох курсів:

  1. Підготовка до ТКТ - для бажаючих отримати першу міжнародну кваліфікацію з викладання студентам різного віку та рівня мови. Також дає можливість поглибити знання славнозвісного комунікативного підходу. Розглядає планування і способи проведення уроків та інтеграцію з іншими предметами.
  2. CELT-P (Primary) - Кембриджський курс викладання англійської дітям від 6 до 12 років, включає теоретичну та практичну частини. Покриває вікові особливості та способи врахувати їх в процесі навчання.
  3. CELT-S (Secondary)- Кембриджський курс викладання англійської підліткам від 11 до 18 років. Знову вікові особливості та процес навчання, особистісний підхід та різні вчительські прийоми.

Програма Grade Teacher буде корисна для викладачів різних закладів, курсів та мовних центрів, а також фрилансерів та репетиторів. Прийшов час показати на практиці як процес навчання дає нам нові можливості та переваги, а також робить нас успішними.

Ми не можемо повністю видалити лінь, навіть хірургічним шляхом. Все ж, чим більше ми вчимося - тим простішою стає боротьба з нею.

Тож геть від ліні і бігом вчитися! :)

admin

7 лютого, 2021