Випускник Вінницького педагогічного університету став бойовим прикордонником

Новини Вінниці / Випускник Вінницького педагогічного університету став бойовим прикордонником

У 2019 році молодий випускник Вінницького державного педагогічного університету прийняв важке рішення і вирішив присвятити себе службі на кордоні України.

Отримавши спеціальність «викладач історії правознавства», він приєднався до лав Держприкордонслужби, демонструючи свою відданість та готовність захищати батьківщину.

Після завершення контракту в прикордонній службі, він активно долучився до оборонних операцій в Могилів-Подільському прикордонному загоні. Він брав участь у захисті нашої країни в зоні бойових дій на Луганщині та в Макіївці, де його підрозділ виявив себе як високопрофесійна і досвідчена бойова одиниця.

За словами молодого прикордонника, його підрозділ демонстрував високий рівень підготовки та здатність працювати з будь-якими видами зброї. Вони володіли потужним озброєнням, що дозволяло їм успішно виконувати завдання в умовах бойової дії.

Молодий прикордонник поділився історіями зі своєї служби, зокрема про обхід ворожих позицій та відповідь на ворожі атаки. Він розкрив деякі таємниці ворожих тактик, які вони використовували під час боїв, і підкреслив важливість координації дій зі спеціальними підрозділами та розвідкою.

Під час одного з боїв поблизу Макіївки, хлопець отримав поранення, однак завдяки швидкій та якісній медичній допомозі відновився та повернувся до бойових дій у найкоротший термін.

Зараз цей мужній воїн знову готується до виконання обов'язків на передовій, демонструючи свою готовність та рішучість відстоювати свою країну в умовах бойових дій.