«Всі прощалися і запитували, коли буде наступний фестиваль» - Таїсія Гайда про вуличний мистецький захід у Вінниці

Новини Вінниці / «Всі прощалися і запитували, коли буде наступний фестиваль» - Таїсія Гайда про вуличний мистецький захід у Вінниці

Громадська організація «Автомайдан Вінниччина» провели у Вінниці фестиваль стріт арту "Під знаком Бенксі". Фестиваль тривав чотири дні і зібрав молодих талановитих митців з усієї України, серед них були як початківці. Так і майстри своєї справи.

Громадська організація «Автомайдан Вінниччина» провели у Вінниці фестиваль стріт арту "Під знаком Бенксі". Фестиваль тривав чотири дні і зібрав молодих талановитих митців з усієї України, серед них були як початківці, так і майстри своєї справи.

В програмі фестивалю було кілька заходів, крім суто створення малюнків, було проведено «Форум театр».

Ініціатор проведення фестивалю голова громадської оргнізації Таїсія Гайда зазначає:

«Мої емоції будуть вирувати ще не один тиждень. Але це було дуже круто!»

Дійсно атмосфера на фестивалі була незабутньою, стільки талантів Вінниця ще не збирала. До того ж людей, які мають нове бачення, нові шляхи розвитку України і себе у цьому новому світі.

Закінчувався фестиваль зворушливо, але результативно:

«Ми це зробили! І те, що діти плакали, коли всі прощалися і запитували, коли буде наступний фестиваль – це для мене найкращий результат», - зазначає Таїсія Гайда.

 

Новини Вінниці / «Всі прощалися і запитували, коли буде наступний фестиваль» - Таїсія Гайда про вуличний мистецький захід у ВінниціНовини Вінниці / «Всі прощалися і запитували, коли буде наступний фестиваль» - Таїсія Гайда про вуличний мистецький захід у ВінниціНовини Вінниці / «Всі прощалися і запитували, коли буде наступний фестиваль» - Таїсія Гайда про вуличний мистецький захід у ВінниціНовини Вінниці / «Всі прощалися і запитували, коли буде наступний фестиваль» - Таїсія Гайда про вуличний мистецький захід у ВінниціНовини Вінниці / «Всі прощалися і запитували, коли буде наступний фестиваль» - Таїсія Гайда про вуличний мистецький захід у ВінниціНовини Вінниці / «Всі прощалися і запитували, коли буде наступний фестиваль» - Таїсія Гайда про вуличний мистецький захід у ВінниціНовини Вінниці / «Всі прощалися і запитували, коли буде наступний фестиваль» - Таїсія Гайда про вуличний мистецький захід у ВінниціНовини Вінниці / «Всі прощалися і запитували, коли буде наступний фестиваль» - Таїсія Гайда про вуличний мистецький захід у ВінниціНовини Вінниці / «Всі прощалися і запитували, коли буде наступний фестиваль» - Таїсія Гайда про вуличний мистецький захід у Вінниці
admin

28 вересня, 2020