Вінницькі веслувальники вибороли дві «бронзи» на міжнародних змаганнях в Угорщині

Новини Вінниці / Вінницькі веслувальники вибороли дві «бронзи» на міжнародних змаганнях в Угорщині

Спортсмени з Вінниччини гідно представили Україну на міжнародних змаганнях «Olympic Hopes», що проходили з 19 по 22 вересня в місті Сегед, Угорщина.

Як повідомила перша заступниця начальника Вінницької ОВА Наталя Заболотна, вінницькі спортсмени продемонстрували високий рівень підготовки на міжнародних змаганнях. Дар'я Асаулюк отримала бронзову медаль у складі каное-четвірки на дистанції 1000 метрів. Володимир Нараєвський виборов бронзу у складі байдарки-четвірки на олімпійській дистанції 500 метрів.

Окрім медалістів, високі результати також показали Ольга Ільчук і Максим Присяжнюк, які увійшли в ТОП-10 серед представників 43 країн.

«Вітаю наших спортсменів із чудовими результатами, і бажаю їм подальших перемог на міжнародній арені. Дякую тренерам за їхню роботу та наполегливість», — підсумувала Наталя Заболотна.

Змагання «Olympic Hopes» є важливим етапом у кар’єрі юних спортсменів і дають можливість отримати досвід на міжнародній арені та підготуватися до майбутніх олімпійських стартів.

Новини Вінниці / Вінницькі веслувальники вибороли дві «бронзи» на міжнародних змаганнях в УгорщиніНовини Вінниці / Вінницькі веслувальники вибороли дві «бронзи» на міжнародних змаганнях в УгорщиніНовини Вінниці / Вінницькі веслувальники вибороли дві «бронзи» на міжнародних змаганнях в УгорщиніНовини Вінниці / Вінницькі веслувальники вибороли дві «бронзи» на міжнародних змаганнях в УгорщиніНовини Вінниці / Вінницькі веслувальники вибороли дві «бронзи» на міжнародних змаганнях в УгорщиніНовини Вінниці / Вінницькі веслувальники вибороли дві «бронзи» на міжнародних змаганнях в Угорщині