Вінницька шахова школа запрошує дітлахів на безкоштовне навчання

Новини Вінниці / Вінницька шахова школа запрошує дітлахів на безкоштовне навчання

Це чудова можливість для юних талантів розвивати свої креативні та стратегічні здібності під керівництвом досвідчених наставників.

Заслужений тренер України та керівник спортшколи Микола Боднар підкреслює, що школа живе за девізом «Ми з тими, хто думає!». Нині у закладі займається понад 300 вихованців, серед яких є майбутні чемпіони України, Європи та світу. Саме тут виховали чотирьох гросмейстерів: Іллю Нижника, Юлію Швайгер, Віктора Матвіїшена та Сергія Федорчука.

Микола Боднар з гордістю розповідає про успіхи своїх вихованців, які вже у ранньому віці показують вражаючі результати на всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Наприклад, Ілля Нижник у віці 14 років і трьох місяців став одним із наймолодших гросмейстерів світу, що є показником високого рівня підготовки у школі.

Сучасні методи навчання, індивідуальний підхід та дружня атмосфера роблять заняття у спортшколі захоплюючими та продуктивними. Під керівництвом тренерів-викладачів діти не тільки освоюють техніку гри у шахи та шашки, але й розвивають навички креативного мислення, швидкість реакції та здатність приймати нестандартні рішення.

Останні досягнення юних спортсменів школи ще раз підтверджують її високу репутацію. Наприклад, на цьогорічному чемпіонаті України серед дітей до 8 років вихованці спортшколи вибороли кілька золотих, срібних і бронзових медалей у змаганнях з шахів та шашок.

Для всіх бажаючих розвивати свої здібності та долучитися до великої шахово-шашкової родини спортшкола № 6 запрошує на заняття за адресою вул. Театральна, 24, а також у філіях на вул. Баженова, 32, та вул. 600-річчя, 6. Записатися на навчання можна у робочі дні з 9:00 до 17:00, зателефонувавши за номерами, вказаними на сайті школи.