Вінницька команда виборола «срібло» на Кубку України з флаг-футболу

Новини Вінниці / Вінницька команда виборола «срібло» на Кубку України з флаг-футболу

Команда «Вінницькі Вовки» увійшла у п’ятірку кращих на змаганнях та залишилася однією з найсильніших команд України з флаг-футболу.

У Львові відбувся Кубок України з флаг-футболу серед чоловіків. Одним із найпотужніших учасників турніру стала команда «Вінницькі Вовки», яка здобула срібло. 

Президент Вінницької обласної федерації американського футболу та за сумісництвом гравець і тренер «Вінницьких Вовків» Євген Хомин розповів, що участь у змаганні брали сім команд, що налічували понад 100 спортсменів. 

«Вовки виставили основну команду, яка посіла друге місце, і команду-дубль, де в основному змагались молоді гравці. У підсумку «Вінницькі вовки-2» посіли п’яте місце», – зазначив Хомин.

Тренер додав, що його вихованці відіграли чотири тури та продемонстрували високу майстерність та спортивний дух. На футбольному полі вони зустрілися з командами з Ужгорода, Житомира, Вінниці та Львова. Матчі були емоційними та напруженими, насиченими спортивним азартом та гарячою атмосферою.

«Дякуємо всім командам за емоційні та напружені матчі, спортивний азарт та гарячу атмосферу. А також Збройним Силам України за їхню самовіддану працю та захист нашої країни. Завдяки їм ми маємо можливість займатися улюбленим спортом. Вони боронять наш спокій, і ми їм за це безмежно вдячні», – сказав Євген Хомин.

Хомин також зазначив, що п’ятеро гравців та тренер «вовків» у складі збірної України вирушають на чемпіонат світу, який відбуватиметься у серпні. Це ще одна нагода для вінницьких спортсменів показати свій талант і майстерність на міжнародній арені.