Вінниця проводжає в останню путь воїна «Червоної Калини»

Новини Вінниці / Вінниця проводжає в останню путь воїна «Червоної Калини»

Володимир Карпусь, воїн 14-ї бригади оперативного призначення «Червона Калина», загинув під час бою на Запоріжжі.

Володимир Карпусь мобілізувався до війська у лютому минулого року. Його бойовий шлях пролягав через гарячі точки Донеччини та Луганщини, зокрема, через села Спірне та Оріхове. Від солдата він дослужився до звання сержанта та був нагороджений Хрестом бригади за проявлену відвагу. Останній бій Володимира відбувся 19 липня поблизу села Роботине на Запоріжжі. Воїну було лише 37 років.

Після трагічної звістки побратими Володимира зателефонували його матері, Наталії Володимирівні, висловлюючи вдячність за виховання такої відважної та мужньої людини. Вони зазначили, що його загибель є величезною втратою для всіх, глибину якої неможливо передати словами.

Володимир Карпусь народився 3 вересня 1986 року у Вінниці. Закінчивши 9-ту загальноосвітню середню школу, він вступив до професійно-технічного училища №4, де освоїв спеціальність програміста. Більшу частину свого життя він присвятив роботі в комунікаційних системах Національного оператора поштового зв'язку «Укрпошта». Володимир виховував двох синів-близнюків, яким наразі 12 років. Він віддавав увесь свій вільний час дітям, був для них люблячим татком.

«Володимир був добрим, порядним, щирим, завжди готовим підтримати у важку хвилину. Таким навічно й залишиться у нашій пам'яті», — розповідає мати загиблого Героя.

Церемонія прощання із Володимиром Карпусем розпочнеться сьогодні об 11:00 у Спасо-Преображенському кафедральному соборі. Вінничан просять гідно провести воїна. Живий коридор зустрічатиме траурний кортеж від перехрестя вул. Князів Коріатовичів (СК «Авангард») та вул. Соборної до площі Шевченка.

Чин поховання воїна відбудеться о 12:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!