Вінниця проводжає у вічність воїна-добровольця

Новини Вінниці / Вінниця проводжає у вічність воїна-добровольця

Серце міста з тяжким відчуттям втрати сьогодні,14 травня, проводжає у вічність Дмитра Батюка – воїна-добровольця, який пішов захищати нашу Батьківщину із перших днів повномасштабного російського вторгнення.

Народившись 29 червня 1983 року, Дмитро Батюк поклав на себе святу місію боротьби за свободу і незалежність нашої держави. Він служив на фронті, в складі 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка на донецькому напрямку. Його велика військова дорога вразила різноманітністю викликів, але кожен крок Дмитра був вираженням його відданості і любові до рідної землі.

6 березня цього року Дмитро Батюк отримав важке поранення в бою поблизу Покровська. Лікарі та медичні працівники віддавали все найкраще, аби врятувати його життя, але наслідки поранення виявилися надто важкими. У серці всієї нації він завжди залишатиметься справжнім героєм.

Дмитро Батюк – це приклад справжнього патріотизму та відданості своїй рідній країні. Його життя було прикладом сили, мужності та відваги, які надихали багатьох.

Церемонія прощання із Дмитром Батюком розпочнеться о 10:00 у поминальній залі за адресою: вул. Генерала Арабея, 1. Поховають воїна об 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна, світла пам’ять Герою!