Вінниця прощається з воїном 108-го окремого механізованого батальйону «Вовки Да Вінчі»

Новини Вінниці / Вінниця прощається з воїном 108-го окремого механізованого батальйону «Вовки Да Вінчі»

Він віддав своє життя за Батьківщину, загинувши під час виконання бойового завдання поблизу міста Красногорівка. Йому було лише 44 роки...

Володимир Гречка народився 8 липня 1980 року у Вінниці. Після навчання у 26-й загальноосвітній школі здобув фах столяра. Весь своє життя він присвятив роботі з деревом, проявивши себе як майстер на всі руки. Колеги цінували його за професіоналізм і відповідальність, зокрема й у Вінницькій обласній психоневрологічній лікарні імені академіка О. І. Ющенка, де він працював останні кілька років.

«Невимовний біль та смуток для колективу… Ми втратили надійного, щирого, порядного колегу. Ця важка втрата назавжди залишить глибокий слід у серці кожного, хто знав і поважав Володимира Васильовича», – йдеться у дописі на сторінці лікарні.

Володимир Гречка служив у складі 108-го окремого механізованого батальйону «Вовки Да Вінчі». Він захищав Україну на донецькому напрямку і загинув під час виконання бойового завдання 14 липня поблизу Красногорівки Мар’їнської міської громади Покровського району. Вдома на нього чекали батьки, сестра та двоє племінників.

«Він був дуже хорошим і добрим. Його всі любили. Був гарним спеціалістом. За що візьметься – зробить до пуття. Вкладе часточку своєї душі та серця. Навіть звичайний стілець у його руках перетворювався на невеличкий шедевр, прикрашений візерунками, міцний і надійний. Такий, що милуватиме око і прослужить не одне десятиліття…», – розповідає батько полеглого Героя Василь Харитонович.

Церемонія прощання з Володимиром Гречкою розпочнеться сьогодні о 13:00 у Спасо-Преображенському кафедральному соборі. Вшанувати воїна вінничани зможуть о 14:00 за адресою: вул. Болгарська, 4. Поховають Захисника о 14:30 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Вічна пам’ять та слава Герою!