Вінниця прощається з героєм України

Новини Вінниці / Вінниця прощається з героєм України

Сьогодні, 24 серпня, Вінниця прощається з Олегом Теслею, мужнім оборонцем України, який віддав своє життя у боротьбі за свободу та незалежність Батьківщини.

Олег Тесля народився 6 червня 1992 року у Вінниці. Після закінчення місцевої 5-ї загальноосвітньої школи він здобув освіту у Вінницькому торговельно-економічному інституті ДТЕУ. Однак, за фахом Олег не працював, обравши шлях газоелектрозварювальника. До початку війни він працював у будівельній компанії, будуючи майбутнє для себе, своєї родини та України.

Життя Олега кардинально змінилося 24 лютого 2022 року, коли розпочалося повномасштабне вторгнення росії. Він не зміг залишатися осторонь і разом з іншими працівниками своєї будівельної компанії добровільно пішов захищати Батьківщину. Олег воював у лавах 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка. В одному з боїв поблизу села Новобахмутівка Покровського району Донецької області він отримав важке поранення, яке потребувало тривалого лікування. Проте, навіть після року відновлення, Олег повернувся на фронт, залишаючись вірним своїй присязі.

22 серпня життя Олега Теслі трагічно обірвалося. Він залишив дружину Уляну та двох синів, яким зараз 4 та 11 років. Для них Олег був не тільки захисником країни, але й найкращим батьком, який завжди знаходив час для прогулянок та виховання своїх дітей.

Церемонія прощання з Олегом Теслею відбудеться сьогодні, 24 серпня, о 12:00 у Спасо-Преображенському кафедральному соборі. Поховають Героя о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Вічна пам'ять та слава Герою та щирі співчуття рідним та близьким!