Вінниця прощається з Героєм-льотчиком

Новини Вінниці / Вінниця прощається з Героєм-льотчиком

14 липня Вінниця схиляє голову в скорботі, проводжаючи в останню путь відважного Героя-льотчика Віталія Некрасова.

Віталій Некрасов народився 25 серпня 1976 року в Сумах. Після закінчення середньої школи здобув освіту у Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Відданий своїй справі, Віталій служив у Повітряних Силах Збройних Сил України протягом 30 років. Він брав участь у багатьох миротворчих місіях, а з 2014 року виконував бойові завдання в зоні Антитерористичної операції та ООС на сході України.

Капітан Некрасов завжди був на передовій. Він керував вертолітною ланкою, наганяючи страх на окупантів своїм Мі-8. За свою хоробрість та значний особистий внесок у захист Батьківщини Віталій був відзначений численними державними нагородами, серед яких орден Данила Галицького (2016 р.) та орден Богдана Хмельницького III ступеня (2023 р.).

Трагічний політ, який обірвав життя Героя, стався 9 липня. Льотчику було лише 47 років. У Віталія залишилася родина: дружина та троє синів – Ростислав, Ярослав і Святослав.

Церемонія прощання з Віталієм Некрасовим розпочнеться сьогодні об 11:00 у Спасо-Преображенському кафедральному соборі. Чин поховання відбудеться о 12:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Глибокі співчуття рідним та близьким Героя.