Вінниця прощається з Героєм Дмитром Фурманом

Новини Вінниці / Вінниця прощається з Героєм Дмитром Фурманом

Його життя трагічно обірвалося 14 липня у бою поблизу Красногорівки Донецької області. Йому було лише 29 років.

Дмитро Фурман віддав своє життя за свободу та незалежність України, боронячи Батьківщину як пілот FPV-дрона у складі 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади ДШВ Збройних Сил України. Він народився 4 листопада 1994 року у Вінниці, де закінчив загальноосвітню школу №22, а потому професійно-технічне училище №4. Працював у торговельній сфері, завжди багато та наполегливо працював, щоб забезпечити свою родину.

«Дмитро понад усе любив Україну, любив свою сім’ю. У нього залишилась дружина, з якою очікував на первістка. Синочок має з’явитися на цей світ вже за місяць. Дуже хотів побачити це диво. Навіть ім’я обрав. Вирішив назвати Тарасиком… На жаль, дитині не судилося побачитися із батьком, зростати під його мужнім крилом, сходити на риболовлю, почути голос, поради…», – каже мати полеглого Героя Людмила.

Дмитро був відомий своєю добротою та щирістю. Він ніколи не проходив повз і безпритульних тварин, намагався їх підгодовувати. Навіть під час війни він просив свою матір перераховувати гроші з його картки на потреби Муніципального притулку для тварин, мріючи після війни завести собі чотирилапого друга.

Сьогодні о 11:00 годині за адресою вул. К. Широцького, 8, розпочнеться церемонія прощання з Дмитром Фурманом. Відспівають воїна о 12:00 у стінах Спасо-Преображенського кафедрального собору. Чин поховання відбудеться о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!