Вінниця прощається з Героєм

Новини Вінниці / Вінниця прощається з Героєм

Сьогодні, 7 серпня, Вінничани зібралися, щоб попрощатися з полеглим воїном Віктором Боднаром.

Віктор Боднар народився у селі Немерче Мурованокуриловецького району. Згодом його родина переїхала до Вінниці, де він закінчив 9-ту загальноосвітню школу та розпочав трудову діяльність. Віктор працював будівельником, торговцем на ринку, а останніми роками перед війною займався прокладанням водопровідних труб у домівках вінничан.

З весни 2022 року Віктор приєднався до Збройних Сил України та став навідником механізованого відділення взводу у 41-й окремій механізованій бригаді. Його бойовий шлях був наповнений труднощами та небезпеками. Він боровся за звільнення України, беручи участь у бойових діях у Куп’янську, Краматорську та Часовому Яру. Після поранення Віктор пройшов лікування та реабілітацію, але, не вагаючись, повернувся на фронт, щоб продовжити боротьбу.

20 липня 2024 року Віктор загинув у бою поблизу міста Барвінкове Ізюмського району Харківської області. Його життя обірвалося на 43 році. Вдома його чекали мати з вітчимом та сестричка, які тепер втратили найріднішу людину.

Мати Героя з гордістю розповідає про свого сина: «Віктор жив як співається в пісні: "Одна любов на все життя… І Україна, бо в нас іншої нема". Був справжнім та вірним. Він усього себе віддавав родині і, не вагаючись, пішов боронити рідну землю. Робив усе, щоб вигнати окупантів, аби знову побачити її квітучою та щасливою».

Церемонія прощання із Віктором Боднаром розпочнеться сьогодні о 12:00 за адресою: вул. Замостянська, 36. Чин поховання відбудеться о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Вічна пам’ять та слава Герою! Щирі співчуття рідним та близьким.