Вінничанина засудили до ув'язнення за збут психотропів

Новини Вінниці / Вінничанина засудили до ув'язнення за збут психотропів

29-річний житель Вінниці отримав вирок у вигляді 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна за незаконне придбання, зберігання та збут психотропних речовин.

Вироком Вінницького міського суду 29-річному вінничанину призначено покарання – 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна за незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин. Прокурор у суді довів, що чоловік через мережу «Telegram» незаконно придбавав особливо небезпечні психотропні речовини – PVP та амфетамін – для подальшого збуту з метою отримання прибутку.

У червні минулого року, під час отримання чергової партії «товару», правоохоронці затримали його у порядку ст. 208 КПК України. При обшуку у зловмисника було виявлено та вилучено зіп-пакети з амфетаміном та PVP, які він зберігав з метою збуту. Загальна вага вилучених речовин склала майже 400 грамів.

Це рішення стало результатом комплексної роботи правоохоронних органів, які провели ретельне розслідування і зібрали достатньо доказів для притягнення підозрюваного до відповідальності. Прокурор під час судового розгляду надав всі необхідні докази, які переконали суд у винуватості обвинуваченого.

Засуджений чоловік не тільки незаконно придбавав психотропні речовини, але й активно займався їхнім збутом, використовуючи для цього сучасні технології і соціальні мережі, що ускладнювало роботу правоохоронців. Проте завдяки оперативним діям і професійній роботі, вдалося припинити діяльність зловмисника та вилучити значну кількість небезпечних речовин з обігу.