Вінничанин здобув шість медалей на чемпіонаті Європи пара кульової стрільби

Новини Вінниці / Вінничанин здобув шість медалей на чемпіонаті Європи пара кульової стрільби

Вінничанин Олексій Денисюк показав чудові результати на чемпіонаті Європи з пара кульової стрільби, який відбувся у місті Гранада, Іспанія.

Змагання з пара кульової стрільби проходили з 28 травня по 7 червня 2024 року у Гранаді. Начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов повідомив про успіхи вінничанина на своїй сторінці, відзначивши значні досягнення Олексія Денисюка.

Олексій Денисюк, який представляє Вінницький регіональний центр «Інваспорт», продемонстрував неймовірні результати на чемпіонаті. Спортсмен виборов медалі в наступних дисциплінах:

  • 1 місце у вправі Р4 (малокаліберний пістолет мікс, 50 м)
  • 1 місце у команді Р3 (малокаліберний пістолет, 25 м мікс)
  • 2 місце у вправі Р3 (малокаліберний пістолет, 25 м мікс)
  • 2 місце у вправі Р6 (пневматичний пістолет, командна вправа мікс)
  • 3 місце у вправі Р5 (пневматичний пістолет стандарт, мікс)
  • 3 місце у вправі Р1 (пневматичний пістолет, чоловіки)

Сергій Борзов висловив велику подяку Олексію за його високі досягнення, наголосивши на важливості цих перемог у підготовці збірної команди до участі в Паралімпійських іграх у Парижі 2024 року. Олексій Денисюк вже має ліцензію на участь у Паралімпіаді, що свідчить про його високий рівень підготовки та потенціал для досягнення нових вершин.

«Чемпіонат Європи був додатковим етапом у підготовці збірної команди для участі у Паралімпіаді Париж-2024. Вітаю з чудовими результатами! Бажаю подальших успіхів та нових досягнень», – додав Сергій Борзов.

 

Новини Вінниці / Вінничанин здобув шість медалей на чемпіонаті Європи пара кульової стрільбиНовини Вінниці / Вінничанин здобув шість медалей на чемпіонаті Європи пара кульової стрільбиНовини Вінниці / Вінничанин здобув шість медалей на чемпіонаті Європи пара кульової стрільбиНовини Вінниці / Вінничанин здобув шість медалей на чемпіонаті Європи пара кульової стрільбиНовини Вінниці / Вінничанин здобув шість медалей на чемпіонаті Європи пара кульової стрільбиНовини Вінниці / Вінничанин здобув шість медалей на чемпіонаті Європи пара кульової стрільбиНовини Вінниці / Вінничанин здобув шість медалей на чемпіонаті Європи пара кульової стрільби