Вінничанин Дмитро Даниленко сьогодні братиме участь у змаганнях з веслування на Олімпіаді-2024

Новини Вінниці /  Вінничанин Дмитро Даниленко сьогодні братиме участь у змаганнях з веслування на Олімпіаді-2024

6 серпня Україну на Олімпіаді-2024 будуть представляти 13 спортсменів у 4 видах спорту.

Сьогодні, 6 серпня, в 11-й день ХХХІІІ Олімпійських ігор у Парижі, національна збірна України продовжує боротися за олімпійські медалі. У цей день українські спортсмени змагатимуться у чотирьох видах спорту, серед яких веслування на байдарках і каное, скелелазіння, боротьба та легка атлетика. Особливу увагу привертає участь вінничанина Дмитра Даниленка у змаганнях з веслування.

Дмитро Даниленко разом зі своїми колегами Олегом Кухариком, Ігорем Труновим та Іваном Семикіним представлятиме Україну у попередніх заїздах у байдарці-четвірці на дистанції 500 метрів. Змагання розпочнуться о 10:30 за київським часом. Участь у цьому престижному виді спорту на Олімпіаді є важливою подією не тільки для самого спортсмена, але і для всієї України.

Крім того, у змаганнях з веслування на байдарках і каное також візьмуть участь:

  • О 12:00 — Людмила Лузан та Анастасія Рибачок у попередніх заїздах у каное-двійці на дистанції 500 метрів.
  • О 12:30 — Олег Кухарик та Ігор Трунов у попередніх заїздах у байдарці-двійці на дистанції 500 метрів.
  • У змаганнях зі скелелазіння о 11:00 розпочнеться півфінал серед жінок у дисципліні болдеринг, де за Україну виступатиме Євгенія Казбекова.
  • О 14:00 чоловіки змагатимуться у кваліфікації зі швидкості, де українські кольори захищатиме Ярослав Ткач.
  • Також у боротьбі за олімпійське золото у ваговій категорії до 50 кг змагатиметься Оксана Лівач, її поєдинок у 1/8 фіналу розпочнеться о 12:00.
  • У легкій атлетиці Україну представлятиме Артур Фельфнер, який о 12:50 візьме участь у кваліфікаційних змаганнях з метання списа.
  • А ввечері, о 21:07, Анна Рижикова змагатиметься у півфіналі на дистанції 400 метрів з бар'єрами.

Сьогоднішній день обіцяє бути насиченим на події та емоції для українських спортсменів і їхніх вболівальників. Участь Дмитра Даниленка та інших спортсменів у змаганнях Олімпіади-2024 є великим кроком до досягнення спортивних вершин та визнання на міжнародному рівні. Вболіваємо за наших олімпійців та бажаємо їм успіху у боротьбі за медалі!