Вінничани почули, як звучить «Венера у хутрі»

Новини Вінниці / Вінничани почули, як звучить «Венера у хутрі»

У Вінниці під час Contemporary music days львівський Ukrainian Festival Orchestra на чолі з диригентом Іваном Остаповичем виконали підбірку музичних творів сучасних композиторів. Лейтмотивом вечора ста твір львів’янина Леопольда фон Захер-Мазоха «Венера у хутрі»

У Вінниці під час Contemporary music days львівський Ukrainian Festival Orchestra на чолі з диригентом Іваном Остаповичем виконали підбірку музичних творів сучасних композиторів. Лейтмотивом вечора ста твір львів’янина Леопольда фон Захер-Мазоха «Венера у хутрі».
Прозвучали композиції:
- «Libera me» Святослава Луньова, що відкриватиме концерт, ніби написана для оскароносного голлівудського кіно. 
- «Кітч-музика» Валентина Сильвестрова — це музика-стан, твір-післямова, відлуння, що триває вічно. 
- «Етюди старого міста» Любави Сидоренко — літопис у звуках, про те, що оточує нас та наповнює наше життя, де ми шукаємо сенси і знаходимо себе. 
- «Венера у хутрі» — твір Богдани Фроляк, написаний у 2004 році за новелою Леопольда фон Захер-Мазоха. Актуальний, емоційний та експресивний!
Також музиканти виконали «Колискову» Максима Шалигіна, «LANTERN» Олега Безбородька для струнного квартету і «Контрапункти» Геннадія Ляшенка для соло арфи.
 

Новини Вінниці / Вінничани почули, як звучить «Венера у хутрі»Новини Вінниці / Вінничани почули, як звучить «Венера у хутрі»Новини Вінниці / Вінничани почули, як звучить «Венера у хутрі»Новини Вінниці / Вінничани почули, як звучить «Венера у хутрі»Новини Вінниці / Вінничани почули, як звучить «Венера у хутрі»Новини Вінниці / Вінничани почули, як звучить «Венера у хутрі»Новини Вінниці / Вінничани почули, як звучить «Венера у хутрі»Новини Вінниці / Вінничани почули, як звучить «Венера у хутрі»Новини Вінниці / Вінничани почули, як звучить «Венера у хутрі»Новини Вінниці / Вінничани почули, як звучить «Венера у хутрі»Новини Вінниці / Вінничани почули, як звучить «Венера у хутрі»Новини Вінниці / Вінничани почули, як звучить «Венера у хутрі»Новини Вінниці / Вінничани почули, як звучить «Венера у хутрі»Новини Вінниці / Вінничани почули, як звучить «Венера у хутрі»Новини Вінниці / Вінничани почули, як звучить «Венера у хутрі»Новини Вінниці / Вінничани почули, як звучить «Венера у хутрі»Новини Вінниці / Вінничани почули, як звучить «Венера у хутрі»Новини Вінниці / Вінничани почули, як звучить «Венера у хутрі»Новини Вінниці / Вінничани почули, як звучить «Венера у хутрі»Новини Вінниці / Вінничани почули, як звучить «Венера у хутрі»
admin

19 жовтня, 2019