Вінничани передали на фронт допомогу на суму понад 2 мільйони гривень

Новини Вінниці / Вінничани передали на фронт допомогу на суму понад 2 мільйони гривень

Напередодні Дня Незалежності України ГО «Ми – Вінничани» та Благодійний Фонд «МХП-Громаді» передали українським військовим техніку та обладнання.

ГО «Ми – Вінничани» у співпраці з Благодійним Фондом «МХП-Громаді» передали на фронт 50 дронів FPV, 10 тепловізійних прицілів DAHUA, 9 блоків багатоканальної зарядки «Bandera Power», 5 супутникових модемів Starlink та інше важливе обладнання. Усе це було придбано за власні та партнерські кошти учасників об'єднання.

Як зазначив народний депутат України Микола Кучер, усе передане обладнання безпосередньо замовляли військовослужбовці Збройних Сил України, Тероборони та Нацгвардії.

«Це те, що рятує життя нашим воїнам і допомагає нищити ворога», – наголосив він.

Народна депутатка України Лариса Білозір під час передачі обладнання підкреслила, що допомога військовим залишається пріоритетом для ГО «Ми – Вінничани». Вона також зазначила, що отримані замовлення передаються на фронт без зволікань, і цього разу підтримка була спрямована бійцям із Сумської області, військовим із 56-ї та 120-ї бригад.

Народний депутат України Геннадій Вацак підкреслив: «Це обов’язок кожного громадянина нашої країни – робити все можливе, щоб бійцям на передовій було легше».

За словами голови громадського об’єднання Валерія Коровія, з початку повномасштабного вторгнення ГО «Ми – Вінничани» передали ЗСУ та Силам оборони України техніки й обладнання на суму понад 22 мільйони гривень. Він також відзначив важливу роль партнерів, зокрема Благодійного Фонду «МХП – Громаді», у цій роботі.

ГО «Ми – Вінничани» продовжує свою діяльність, постійно адаптуючи стратегію допомоги до потреб фронту. Якщо на початку війни FPV-дрони були найбільш затребуваними, то зараз зросла потреба в іншому технологічному обладнанні. Крім того, розширюється географія допомоги – тепер підтримка надається не лише військовим частинам Вінницької області, але й підрозділам, сформованим на теренах регіону.