Валерій Коровій поїхав у Румунію пізнавати їх досвід децентралізації й зміцнювати соціально-економічні й культурні стосунки

Новини Вінниці / Валерій Коровій поїхав у Румунію пізнавати їх досвід децентралізації й зміцнювати соціально-економічні й культурні стосунки

Валерій Коровій поїхав у Румунію пізнавати їх досвід децентралізації й зміцнювати соціально-економічні й культурні стосунки Разом з губернатором Вінниччини туди відправилися голови РДА та мери міст. Відвідати Ясський повіт Румунії нашу делегацію запросив президент згаданої повітової ради Марічел Попа.

Разом з губернатором Вінниччини туди відправилися голови РДА та мери міст. Відвідати Ясський повіт Румунії нашу делегацію запросив президент згаданої повітової ради Марічел Попа.

Вінницькі посадовці, зокрема, відвідали виробничі компанії «Брікстон» та «Делфі». А також побували в міжнародному аеропорту Ясси, на реконструкцію якого витрачено понад 55 млн євро. До речі, нині він за обсягами перевезення посідає 4 місце в Румунії.

У ході візиту підписано додаток до угоди про співробітництво між Вінницькою ОДА та Ясським повітом Румунії (йдеться про співпраці в сфері соціального захисту). У прес-службі Вінницької ОДА повідомили, що наша делегація перебуватиме в Румунії три дні (до 20 жовтня).До речі, в якості офіційного подарунку від Вінниччини Валерій Коровій вручив президенту Ясської повітової ради картину Народного художника України Володимира Козюка.

Юрій ЯРМОЩУК

admin

19 жовтня, 2017