В Росії через пристрасть до нагород викривають свої «приховані» підрозділи в окупованій частині України

Новини Вінниці / В Росії через пристрасть до нагород викривають свої «приховані» підрозділи в окупованій частині України

На російській Брянщині, яка межує з Чернігівською областю, яку нещадно бомбили загарбники, місцеві ЗМІ не пишуть, що коять їх власні солдати у сусідньому регіоні. У новинах відсутні відомості про майже зруйновані пам’ятки архітектури Чернігова та житлові будинки. Не помічають, що «за городом» відбувається. Проте брянська преса помічає спустілі полиці місцевих магазинів та патріотичні заходи російських окупантів на Донбасі. Звісно, багато пафосу приділяється залученню російських священиків до натхнення вбивств…

Пропонуємо черговий матеріал про «схибнутий світогляд» у найближчому «закордонні», яке донедавна підтримувало тісні зв’язки з Україною.     

 

Маємо новий, дуже смачний подарунок у ідентифікації російських військових злочинців, які беруть участь у відкритій інтервенції до України.

Цього разу варто подякувати ЗМІ сусідньої із Україною Брянської області РФ та обласного центру. Бо хто як не вони радісно розпишуть у матеріалі від 29 березня, що спікер місцевої думи Суббот, звісно, від "єдиноросів", начальник місцевого управління росгвардії Ванчугов та ще ряд штатних та позаштатних "піарастів" вручать нагороди та погони своїм орлам!

Мовою оригіналу: "27 марта, в День войск национальной гвардии РФ, в пункте временной дислокации на Донбассе состоялась церемония награждения брянских росгвардейцев, принимающих участие в спецоперации по защите ДНР и ЛНР."

Звісно, не обійшлось без "вихователів" й "наставників" новітнього "пуйлоюгенда" та московськопатріархатних попів. Мовою оригіналу: "Также, росгвардейцев прибыли поддержать ветеран спецназа, руководитель межрегионального детско – юношеского военно – патриотического общественного движения «Гвардейская смена» Алексей Воронин и член епархиальной комиссии по взаимодействию с Вооруженными силами и правоохранительными органами священник Виктор Коврижко."

Високі гості "привезли посылки с подарками от сослуживцев, родных и близких бойцов, а также неравнодушных жителей Брянщины, которые включали в себя письма от брянских кадетов и школьников."

Звісно, тримайте фотографії "героїв нашого часу"!

"Это просто праздник какой-то!"

На жаль, питання, що саме забув озброєний спецназ іншої держави на хай тимчасово окупованому, але апріорі - українському Донбасі, на яких підставах він там "тимчасово" дислокується, яке мають право посадовці іноземних органів влади та військового управління влаштовувати в Україні подібні "хороводи", брянських журналістів та читачів взагалі не цікавлять...

До речі, керівник брянського управління росгвардії Ванчугов - персона таки "публічна". Певна інформація у відкритих джерелах про нього є. Наприклад, про участь "в вооруженном конфликте в Нагорном Карабахе"... Є і доволі численні фотографії... Одну з них публікую у цьому дописі.

Але і це ще не все!

Мало свята, нагород та дитячих малюнків? Давайте пісню? Будь ласка, буде вам і пісня: "Солист оркестра брянского управления Росгвардии Артём Чмут написал «Своих не бросаем» в поддержку российских военнослужащих, которые принимают участие в специальной операции на Украине.

По словам автора и исполнителя, «эта песня была написана на одном дыхании». Росгвардейцы сняли видеоклип."

Больше трэша, ребята! Рок из деад!

Або згадується й Вовк з безсмертного мультфільму "Жил-был пес":

- Щас спою!

Щоправда, детальнішої конкретики, де, як саме та чому саме і головне - від кого, брянські росгвардійські путінські карателі захищають мертвонароджені нинішнім рашкінським режимом "ДНР" та "ЛНР" у місцевих ЗМІ у відкритому доступі більше немає... До пори до часу?

А от інформації про "200-х" та "300-х" земляків з тієї ж Брянщини, що теж стала плацдармом для російського вторгнення до України - у відкритому доступі, навпаки, вже вдосталь...

Підготував Анатолій Мельник 

admin

2 квітня, 2022