Укрпошта анонсувала нову поштову марку «Все буде UA!» до Дня Незалежності

Новини Вінниці / Укрпошта анонсувала нову поштову марку «Все буде UA!» до Дня Незалежності

Цей випуск символізує непохитну віру у світле майбутнє України та продовжує традицію популярних патріотичних випусків Укрпошти

Укрпошта традиційно відзначає важливі події в історії України випуском спеціальних поштових марок. Цього разу, до 23 серпня, на День Державного Прапора України, буде випущена нова поштово-філателістична новинка — марка «Все буде UA!». Ця марка продовжує серію «Слава Україні!», що була вперше представлена у 2019 році та отримала «золото» на престижному конкурсі Nexofil Award 2020.

Дизайн нової марки створений художником Нікітою Тітовим, який вже добре відомий своїм випуском «Передова». Особливість новинки полягає в її формі — марка виготовлена у вигляді мапи України, підкреслюючи цілісність і єдність нашої держави. Марка виготовлена на самоклейному папері, що полегшує її використання.

Тираж марки становитиме 800 000 екземплярів, що робить її доступною для широкого загалу, але також зберігає елемент колекційної рідкості. Передзамовити марку можна вже зараз на сайті Укрпошти, а з 23 серпня вона буде доступна у відділеннях Укрпошти та філателістичних крамницях по всій країні. Також марку можна буде придбати онлайн.

Для власників філабонементів Укрпошта підготувала спеціальну пропозицію. Вже 19 серпня всі вони отримають електронного листа з посиланням для оплати й зможуть першими придбати цю унікальну марку.