У Вінниці затримали групу наркодилерів

Новини Вінниці / У Вінниці затримали групу наркодилерів

У Вінниці поліція затримала трьох чоловіків, які займалися збутом наркотиків за схемою «з рук в руки».

23 липня оперативники Управління карного розшуку за підтримки бійців КОРДу провели затримання трьох мешканців Вінницького району, підозрюваних у збуті наркотиків. За даними відділу комунікації поліції Вінниччини, затримані чоловіки віком 52, 46 та 29 років займалися розповсюдженням психотропних речовин на території міста.

Оперативна інформація свідчила, що зловмисники мали постійних клієнтів і працювали за схемою збуту «з рук в руки». Їх затримали під час чергового злочинного епізоду, коли вони намагалися передати наркотики черговому клієнту. При обшуку у правопорушників виявили гроші, отримані незаконним шляхом.

Під час обшуків у затриманих було вилучено понад 55 000 гривень, мобільні телефони, сім-карти, zip-пакети з амфетаміном, фольгові згортки з канабісом, електронні ваги та рослини конопель, які один із затриманих вирощував у себе вдома. Всі речові докази направлено на експертизу.

Правоохоронці зазначили, що всі затримані раніше вже мали проблеми із законом за аналогічні злочини. За процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури слідчі слідчого управління повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні злочину за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

До обрання запобіжних заходів затримані перебуватимуть в ізоляторі тимчасового тримання. Досудове розслідування триває, і правоохоронці продовжують збирати докази, щоб притягнути всіх причетних до відповідальності.