У Вінниці відбувся благодійний концерт "Толока в стилі Jazz"

Новини Вінниці / У Вінниці відбувся благодійний концерт "Толока в стилі Jazz"

Захід став не лише музичною подією, а й важливим внеском у підтримку української армії

Учора, 22 серпня, Вінниця поринула у світ джазу та благодійності, адже концерт «Толока в стилі Jazz» зібрав повний зал слухачів, які прийшли не тільки насолодитися музикою, але й долучитися до збору коштів для підтримки українських військових.

Концерт, що був організований Вінницьким академічним музично-драматичним театром імені Садовського спільно з Вінницьким фаховим коледжем мистецтв імені Леонтовича, зібрав на сцені найкращих джазових виконавців міста. Серед них були: гурт "Душевні", Євген Мельник та Назарій Науменко, ансамбль "Молодьба", а також відомі джазмени Влад Алтухов і Володимир Пех. 

Гості концерту мали можливість насолодитися як світовими, так і українськими хітами в стилі джаз, що створило незабутню атмосферу тепла та єдності.

Також, зі словами вдячності за донати від глядачів виступила засновниця громадської організації "Мольфар" — Юлія Вотчер. Її волонтерська діяльність вже понад 9 років спрямована на підтримку ЗСУ. Під її керівництвом організація здійснила 136 поїздок у зони бойових дій, надаючи допомогу воїнам-захисникам, пораненим та їхнім родинам. Юлія розповіла наскільки важлива кожна гривня для допомоги військовим та побажала усім гарно провести час, переглядаючи концерт. 

Представниця одного з організаторів заходу - агенції нерухомості "Олімп", та депутатка Вінницької міської ради Синявська Інна теж долучилася до слів подяки усім присутнім за допомогу у зборі коштів для ЗСУ.

 

Особливістю вечора став аукціон, де глядачі могли придбати лоти, всі кошти від яких також підуть на допомогу українським військовим. Кошти збирали для купівлі зарядних станцій Banderа Power та ремонту військових автівок. 

Авторкою ідеї та організаторкою благодійного музичного проєкту «Толока в стилі Jazz» виступила Ярослава Ліхачова. А ведучі Андрій Богданов та Марія Левченко забезпечили чудовий настрій та жваве спілкування на весь вечір. 

А на виході з глядацького залу відвідувачі мали змогу переглянути речі, які військові різних підрозділів передали для громадської організації "Мольфар".

Цей концерт став ще одним підтвердженням того, що навіть у складні часи культура та мистецтво можуть об'єднати людей навколо важливих справ та допомогти тим, хто цього потребує.