У Вінниці провели «спецоперацію» по порятунку кошенят

Новини Вінниці / У Вінниці провели «спецоперацію» по порятунку кошенят

У Вінниці рятувальники провели незвичайну операцію з порятунку кошенят, які опинилися у небезпечній ситуації на висоті близько 10 метрів.

На сторінці відділу комунікації ДСНС Вінниччини було опубліковано історію порятунку маленьких кошенят, які опинилися у скрутному становищі. Працівники одного з підприємств почули настирливе нявчання кошенят, яких їхня мама-кішка привела до «затишного» місця на конструкції колишньої теплотраси. Висота, на якій знаходилися кошенята, становила близько 10 метрів.

Очевидці звернулися до рятувальників ДСНС, які оперативно відреагували на виклик. Використовуючи стаціонарну драбину, рятувальники піднялися на конструкцію та обережно дістали маленьких вусолапих із пастки. 

«Про настирне нявчання малечі, яких мама-кішка привела у «затишне» місце на висоті близько 10 метрів, надзвичайників повідомили працівники одного із підприємств. Аби дістатися маленьких вусолапів та врятувати їх від загибелі, очевидці попросили бійців ДСНС», – зазначено у повідомленні.

Завдяки професійним діям рятувальників, кошенята наразі перебувають у безпеці та під пильним наглядом. В ДСНС Вінниччини підкреслили, що тваринки не постраждали та вже знаходяться в надійних руках.