У Вінниці прощаються з військовим 

Новини Вінниці / У Вінниці прощаються з військовим 

Сьогодні, 7 травня, мешканці Вінниці проводжають в останню путь Володимира Савуляка, який став на захист Батьківщини на початку повномасштабного російського вторгнення.

Володимир, який працював водієм 10-ї окремої автомобільної санітарної роти, був відзначений за свою мужність та самовідданість. Він рятував поранених та забирав тіла загиблих із поля бою. Також він брав участь у першому обміні полоненими, перевозячи звільнених оборонців Азовсталі. Володимир мав за плечима довгий шлях військової служби, який пролягав через найгарячіші точки зіткнення із ворогом на запорізькому та донецькому напрямках.

Загальна людська втрата та втрата для українських Збройних Сил, Володимир Савуляк отримав за свою службу нагрудний знак "Сталевий хрест" від Головнокомандувача ЗСУ. Він також був нагороджений медаллю "Учасник бойових дій".

Володимир залишився в пам'яті багатьох як людина зі сміливим серцем, сильними моральними цінностями та неймовірною відданістю своїй країні та родині. Його дружина, двоє дітей та онук залишаються сьогодні з ними в скорботі.

Володимир Савуляк, народжений 20 квітня 1964 року в селі Борівка Могилів-Подільського району Вінницької області, завжди був людиною зі справжньою військовою душею. Він пройшов важкий шлях військової служби та виявив себе як справжній герой.

Церемонія прощання із Володимиром Савуляком розпочнеться о 12:00 у Спасо-Преображенському кафедральному соборі, а поховання відбудеться о 13:00 на кладовищі у Вінницьких Хуторах (вул. М. Приймаченко).