У Вінниці "прописку" можна оформити у "персональному кабінеті": Прозорі офіси перейшли в режим онлайн

Новини Вінниці / У Вінниці "прописку" можна оформити у "персональному кабінеті": Прозорі офіси перейшли в режим онлайн

У Вінниці  з початку карантину кількість звернень  до вінниьцких Прозорих офісів по телефону  зросла у в 1,5 рази.  З поатку карантину фахівці в режимі онлайн надали 3800 різноманітних послуг, ІТ-тішники збільшили кількість послуг, які можна тримати онлайн.

У Вінниці кількість звернень телефоном до фахівців Прозорих офісів зросла у в 1,5 рази. З початку карантину фахівці в режимі онлайн надали 3800 різноманітних послуг, ІТ-тішники збільшили кількість послуг, які можна тримати у "Персональному кабінеті", зокрема реєстрацію місця перебування.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької міської ради.

Вінничани можуть замовляти 30 послуги, які надають виконавчі органи міської ради, через Персональний кабінет на офіційному сайті ВМР. Загалом на період карантину у Прозорих офісах можна отримати 137 різних видів послуг.

Для підвищення доступності адміністративних послуг мешканцям Вінницької міської ОТГ в умовах карантину у Персональному кабінеті було додано чотири нові послуги: надання довідок про реєстрацію місця проживання, реєстрації місця перебування, зняття з реєстрації місця проживання, про кількість зареєстрованих осіб за адресою. Цими послугами поки скористалося 104 людини. 

Директорка департаменту адміністративних послуг Ірина Копчук відзначає, що останнім часом зростає кількість звернень до працівників Кол-центру. 

«До карантину у нашому Кол-центрі працювало два оператори, наразі постійно працює чотири. Адже кількість звернень щомісячно зростає. Основні питання, які хвилюють клієнтів ЦНАП – стан розгляду звернення, земельні питання, соціальні питання, консультація по питаннях оформлення речових прав, реєстрація місця проживання, муніципальна картка вінничанина, онлайн-послуги та інші. У квітні оператори прийняли 2842 звернень», - розповіла Ірина Копчук. 

 

 

 

Марина Карабай

6 травня, 2020