У Вінниці подруги-волонтерки отримали права на керування вантажівкою

Новини Вінниці / У Вінниці подруги-волонтерки отримали права на керування вантажівкою

Вінницькі волонтерки Віта Березовська та Інна Гармідер склали іспити та отримали водійські посвідчення на керування великогабаритним транспортом.

Дві подруги з Вінниці, Віта Березовська та Інна Гармідер, успішно склали іспити та отримали водійські права категорій С1 і С, що дозволяють керувати вантажівками. Про це повідомив Сервісний центр МВС у Вінницькій області.

Віта Березовська, яка втратила чоловіка на війні, продовжує підтримувати його побратимів. Вона постійно збирає та передає необхідні речі на передову. «У легковий автомобіль багато не помістиш. Постійно доводилося шукати, хто зможе доставити вантаж. Тому вирішила навчитися водити вантажівку сама», — розповідає пані Віта.

Інна Гармідер з дитинства мріяла керувати великогабаритним транспортом, і тепер її мрія здійснилася. Вона радіє можливості поєднувати давнє захоплення з волонтерською діяльністю, допомагаючи військовим.

Отримавши права на вантажівку, подруги мають намір продовжувати свою волонтерську роботу, але тепер будуть більш мобільними та оперативними у доставці допомоги.