У полі на Вінниччині знайшли бойову частину ворожого дрона

Новини Вінниці / У полі на Вінниччині знайшли бойову частину ворожого дрона

31 липня місцевий житель у полі на Вінниччині виявив уламки ворожого безпілотника.

Уламки були небезпечними, оскільки включали бойову частину, яка не здетонувала. На місце знахідки прибули вибухотехніки поліції, слідчо-оперативна група та рятувальники ДСНС для безпечного транспортування та знищення вибухонебезпечного предмета.

Уламки ворожого ударного БПЛА виявив місцевий житель у полі на Вінниччині. Він негайно звернувся до поліції з повідомленням про небезпечну знахідку. На місце події оперативно виїхали вибухотехніки поліції Вінниччини, слідчо-оперативна група та працівники ДСНС. 

Поліція повідомила, що ніхто з громадян не постраждав. Співробітники вибухотехнічної служби ретельно оглянули територію, знайшли бойову частину дрона, яка не здетонувала, та транспортували її спеціальним транспортом для подальшого знищення. "На щастя, ніхто з громадян не постраждав," – зазначили у поліції.

Поліцейські вкотре нагадують про важливість обережного поводження з небезпечними знахідками. У разі виявлення подібних предметів заборонено наближатися до них, пересувати, брати в руки, забирати додому або розбирати. Найбільш правильним і безпечним діянням є негайне повідомлення про знахідку до поліції або ДСНС, а також недопущення інших людей до небезпечного предмета.