У Погребищі всю ніч шукали дитину

Новини Вінниці / У Погребищі всю ніч шукали дитину

Хлопчик провів ніч на лавці біля річки.

4 червня опівночі до поліції надійшло повідомлення від 33-річного жителя Погребища про зникнення його 10-річного сина. Хлопчик, посварившись із батьком, мав прийти до батьків у заклад відпочинку, але так і не з'явився. Після кількох годин самостійних пошуків батьки звернулися до поліції.

На пошуки дитини було залучено увесь особовий склад місцевої поліції та поліцейських із Липовця, а також працівників ювенальної превенції обласного главку. До пошуків долучилися також місцеві жителі, що додало операції особливого значення.

Причиною втечі хлопчика стало непорозуміння з батьком. Це підкреслює важливість побудови довірливих стосунків у родині та вміння вирішувати конфлікти без емоційних зривів.

Рано-вранці хлопчика знайшли працівники групи реагування патрульної поліції. Він спав на лавці на протилежному від дому березі річки. Дитина була знайдена у доброму стані й повернута додому. Поліція підтвердила, що з хлопчиком усе гаразд, і він не зазнав жодних ушкоджень.

Поліцейські також повідомили, що з батьком хлопчика проводиться профілактична робота. Мета такої роботи – запобігти повторенню подібних ситуацій у майбутньому, навчити батьків та дітей ефективним методам комунікації та розв'язання конфліктів.

 

Новини Вінниці / У Погребищі всю ніч шукали дитинуНовини Вінниці / У Погребищі всю ніч шукали дитинуНовини Вінниці / У Погребищі всю ніч шукали дитину