У Могилів-Подільському водій Skoda збив 68-річного велосипедиста

Новини Вінниці / У Могилів-Подільському водій Skoda збив 68-річного велосипедиста

Пенсіонера було госпіталізовано з травмами.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області, аварія трапилась на проспекті Незалежності 19 вересня. 25-річний водій автомобіля Skoda Octavia, рухаючись у попутному напрямку з велосипедистом, допустив наїзд на 68-річного чоловіка. Внаслідок зіткнення велосипедист отримав тілесні ушкодження і був негайно доставлений до місцевої лікарні.

На місці події водій пройшов необхідні медичні обстеження, зокрема були взяті зразки крові для проведення токсикологічної експертизи. Обидва транспортні засоби, автомобіль і велосипед, були вилучені та поміщені на арештмайданчик для подальшого розслідування обставин інциденту.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Стаття передбачає відповідальність за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження потерпілому. Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.

Поліція продовжує розслідування, аби встановити всі обставини події та визначити відповідальність водія.