У Могилів-Подільському на Вінниччині розпочали ремонтні роботи на пункті пропуску через кордон з Молдовою

Новини Вінниці / У Могилів-Подільському на Вінниччині розпочали ремонтні роботи на пункті пропуску через кордон з Молдовою

З метою модернізації та облаштування сучасних модульних споруд для митного та прикордонного контролю заплановано заміну конструкцій, що може спричинити незручності та черги для громадян та перевізників.

Вінницька митниця повідомила про початок ремонтних робіт на пункті пропуску «Могилів-Подільський - Отач» митного посту «Дністер». З 4 по 5 липня триватимуть роботи на пасажирському напрямку, а з 8 по 9 липня - на вантажному напрямку. Під час робіт буде встановлено сучасні модульні конструкції для здійснення митного та прикордонного контролю.

Ці заходи є частиною плану модернізації пункту пропуску, спрямованого на покращення умов та підвищення ефективності митного та прикордонного контролю. Вінницька митниця звертає увагу громадян та перевізників на можливі незручності під час ремонтних робіт, зокрема, на можливість збільшення часу, необхідного для проходження митно-прикордонних формальностей.

Після завершення демонтажних робіт пасажирський та вантажний напрямки працюватимуть у штатному режимі. Громадянам та перевізникам рекомендується враховувати цю інформацію при плануванні своїх подорожей та поїздок, щоб уникнути непередбачених затримок.

Також, митниця зазначає, що модернізація пункту пропуску сприятиме підвищенню комфорту та безпеки для всіх користувачів, а нові модульні конструкції забезпечать більш ефективний та швидкий процес проходження контролю.

У зв'язку з цим, громадянам та перевізникам варто бути готовими до можливих тимчасових незручностей та планувати свої маршрути з урахуванням проведення ремонтних робіт.