У лісосмузі Жмеринського району знайшли мертвого чоловіка

Новини Вінниці / У лісосмузі Жмеринського району знайшли мертвого чоловіка

10 липня вранці на узбіччі траси «Немирів - Могилів-Подільський» поблизу села Голинчинці Жмеринського району було виявлено покинуту вантажівку, а неподалік у лісосмузі знайдено тіло 39-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Загиблим виявився 39-річний експедитор підприємства, який напередодні доставляв товар до міста Умань та отримав значну суму грошей. В день вбивства він віз чергове замовлення до Шаргорода. Поліція Вінниччини оперативно взялася за розслідування цього злочину.

Після проведення комплексу слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили причетного до вбивства, яким виявився 31-річний водій-експедитор тієї ж фірми, житель одного з сіл Жмеринського району. Його затримали того ж дня.

«Виявилось, що чоловіки зустрілися на дорозі та вийшли з транспортних засобів поспілкуватись. У якусь мить зловмисник завдав експедитору декілька ударів молотком по голові, від яких той помер. Потім фігурант забрав із салону вантажівки жертви гроші фірми та поїхав», – йдеться у повідомленні поліції.

На місці події було знайдено знаряддя злочину – молоток, а у затриманого вилучили частину викрадених коштів. Це стало вирішальним доказом у справі.

Слідчі слідчого управління за процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру в умисному вбивстві з корисливих мотивів (п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає до п'ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення з конфіскацією майна.