У Ладижині підліток на мотоциклі збив 3-річного хлопчика

Новини Вінниці / У Ладижині підліток на мотоциклі збив 3-річного хлопчика

На Вінниччині 17 липня трапилися три дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких травмувалися двоє дорослих та одна дитина.

Перший інцидент стався близько 9:20 у селі Вовчинець Хмільницького району. Як повідомляє слідство, 45-річна водійка скутера Honda здійснювала маневр повороту, коли зіткнулася з автомобілем ГАЗ, яким керував 52-річний житель Житомирської області, що також виконував поворот. Внаслідок зіткнення місцева жителька отримала травми та була госпіталізована.

Друга аварія сталася близько 12:10 у місті Ладижин. Попередні дані слідства свідчать, що 14-річний водій мотоцикла Lifan не впорався з керуванням та наїхав на 3-річного хлопчика, який раптово вибіг на проїжджу частину. Дитину було доставлено до лікарні з травмами.

Третій випадок стався того ж дня близько 14:00 на перехресті вулиць Д. Нечая та Дубовецької у Вінниці. 58-річний водій автомобіля Renault, ймовірно, проїхав на червоне світло, що спричинило зіткнення з автомобілями Skoda та іншим Renault. У результаті аварії 33-річна пасажирка автомобіля Renault отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована.

Водії автомобілів Renault та Skoda пройшли медичне освідчення і виявилися тверезими. У водіїв скутера Honda та автомобіля ГАЗ були відібрані зразки крові для проведення токсикологічної експертизи. Транспортні засоби всіх учасників ДТП були поміщені на арештмайданчики.

За цими фактами слідчі проводять досудові розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.