У Хмільницькому районі рятувальники врятували чоловіка з пожежі

Новини Вінниці / У Хмільницькому районі рятувальники врятували чоловіка з пожежі

Сьогодні, 10 червня, у селі Сестринівка Козятинської громади сталася пожежа, під час якої рятувальники врятували 45-річного чоловіка.

Близько 13-ї години дня рятувальники отримали повідомлення про пожежу в дачному будинку в селі Сестринівка Козятинської громади. На місце події оперативно прибули підрозділи ДСНС, які виявили, що вогнем охоплено площу приблизно 20 квадратних метрів.

Під час ліквідації пожежі рятувальники знайшли в приміщенні 45-річного власника будинку. Чоловік перебував у небезпечній зоні, і його життя було під загрозою. Бійці ДСНС негайно вивели постраждалого на свіже повітря та передали бригаді екстреної медичної допомоги.

Згідно з попередніми даними, причиною займання стало коротке замикання електромережі. Пожежники швидко впоралися з вогнем, запобігши подальшому поширенню полум'я та значним матеріальним втратам.

Цей випадок ще раз наголошує на важливості дотримання правил пожежної безпеки в побуті. Рятувальники Вінниччини закликають громадян бути обережними при використанні електроприладів, регулярно перевіряти стан електромережі та дотримуватися усіх норм безпеки, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.