У Калинівці збудували укриття для дошкільнят

Новини Вінниці /  У Калинівці збудували укриття для дошкільнят

А в Черепашинцях добудовують укриття біля ліцею

На сайті Калинівської громади повідомляють про завершення будівництва укриття у дитячому садку №3. Діти, які раніше навчалися дистанційно через відсутність безпечних умов, тепер можуть повернутися до очного навчання. Директорка дитячого садка Оксана Богданова підкреслює, що після відкриття укриття 28 вихованців вже повернулися до закладу, і очікується збільшення кількості дітей. Укриття облаштоване всім необхідним для комфорту та безпеки: має два виходи, внутрішню вбиральню, системи опалення та вентиляції, а також запас ліків і продуктів.

Будівництво укриттів у громаді триває, і зараз на повну потужність ідуть роботи в ліцеї села Черепашинці. Міський голова Калинівки Василь Поліщук зазначив, що важливо дбати про безпеку дітей в умовах постійних обстрілів, тому громада не припиняє роботу над створенням надійних укриттів. Більшу частину робіт виконують власними силами, за що місцева влада дякує всім, хто долучився до цієї важливої справи.

Новини Вінниці /  У Калинівці збудували укриття для дошкільнятНовини Вінниці /  У Калинівці збудували укриття для дошкільнятНовини Вінниці /  У Калинівці збудували укриття для дошкільнят