У Гайсинському районі в ставку знайшли мертвого чоловіка

Новини Вінниці / У Гайсинському районі в ставку знайшли мертвого чоловіка

Сьогодні вранці, 6 червня, у селі Краснопілка Гайсинського району стався трагічний випадок.

О 10:00 рятувальники Вінниччини отримали повідомлення від чергового поліції про те, що виявлено тіло чоловіка. На місце події негайно виїхали бійці ДСНС, які вилучили з водойми тіло загиблого 46-річного чоловіка. 

Правоохоронці зараз займаються встановленням причин, що призвели до загибелі людини. Подробиці інциденту поки що не розголошуються, однак за попередніми даними, йдеться про випадкове утоплення. Точні обставини події будуть з'ясовані в ході розслідування.

Рятувальники нагадують мешканцям області про важливість дотримання правил безпеки під час відпочинку поблизу водойм. З настанням літнього сезону збільшується кількість людей, які проводять час біля води, що, на жаль, підвищує ризик трагічних випадків. 

Основними причинами утоплень є необережне поводження на воді та ігнорування основних правил безпеки. Рятувальники закликають громадян бути обачними, купатися лише в спеціально облаштованих місцях, уникати алкогольних напоїв під час відпочинку біля води та уважно стежити за дітьми.

Раніше ми вже повідомляли, що 17-річний юнак загинув під час купання в місцевому ставку. Тому ці сумні випадки нагадують всім про необхідність дотримання обережності та правил безпеки, щоб уникнути подібних трагедій у майбутньому.