Троє жінок обкрадали 20-річну вінничанку, розраховуючись її картками

Новини Вінниці / Троє жінок обкрадали 20-річну вінничанку, розраховуючись її картками

Три жінки з Вінницького району підозрюються у викраденні гаманця з банківськими картками у 20-річної вінничанки та незаконному використанні її коштів для покупок у магазинах.

До поліції звернулася 20-річна жителька Вінниці з повідомленням про крадіжку її гаманця, в якому були банківські картки. Потерпіла розповіла, що з її карток здійснювались оплати за товари в різних магазинах та аптеках, загальна сума яких склала близько 11 тисяч гривень.

Правоохоронці швидко встановили місця, де здійснювались незаконні транзакції, і отримали зображення осіб, причетних до злочину. Зловмисниці були ідентифіковані як жительки Вінницького району віком 20, 22 та 36 років. 

Щоб уникнути покарання, жінки позбулися речових доказів — банківських карток. Однак, це не допомогло їм уникнути відповідальності. За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури, слідчі повідомили жінкам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання до 8 років ув’язнення.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів. Поліція продовжує розслідування, щоб зібрати всі необхідні докази для судового процесу.