Троє нових депутатів приєдналися до складу Вінницької облради

Новини Вінниці / Троє нових депутатів приєдналися до складу Вінницької облради

На черговій сесії Вінницької обласної ради 23 серпня представили трьох нових депутатів.

Першим новим депутатом став Сергій Липінський, який представляє політичну партію «Українська Стратегія Гройсмана». Він народився у 1964 році й очолює фермерське господарство «Стрілець». Липінський має значний досвід у сільському господарстві та знає проблеми, з якими стикаються фермери в регіоні. Його участь у роботі облради може допомогти вирішувати актуальні питання, пов'язані з розвитком аграрного сектору на Вінниччині.

Другою новою депутаткою стала Наталія Малецька, також обрана від «Української Стратегії Гройсмана». Народжена у 1980 році, Наталія обіймає посаду заступниці директора департаменту відновлення та розвитку – начальниці відділу розвитку Вінницької міської ради. Вона має багаторічний досвід у міському управлінні та розвитку, що дозволить їй ефективно впливати на регіональні ініціативи, спрямовані на модернізацію та відновлення інфраструктури області.

Третім депутатом, який приєднався до ради, став Микола Поліщук, обраний від політичної партії «За Майбутнє». Народжений у 1973 році, Микола працював головним механіком у ТОВ «Юзефо-Миколаївська біогазова компанія», а наразі служить у ЗСУ. Його військовий досвід і технічна освіта стануть цінним ресурсом у питаннях, що стосуються обороноздатності регіону та підтримки ветеранів.

Нові депутати вже готуються до активної роботи у Вінницькій облраді.