Трагічний випадок: помер 21-річний електрик

Новини Вінниці / Трагічний випадок: помер 21-річний електрик

З 30 на 31 липня в обласній лікарні від численних опіків помер 21-річний Максим Гульман, електромонтер МО «Жмеринські електромережі» АТ «Вінницяобленерго».

Максим Гульман, мешканець Жмеринки, працював електромонтером у МО «Жмеринські електромережі». 21 липня під час виконання робіт на високовольтному трансформаторі в селі Біликівці, він отримав численні опіки тіла внаслідок ураження електричним струмом. Ураження були настільки важкими, що лікарям довелося ампутувати йому обидві руки, але навіть ці радикальні заходи не змогли врятувати життя молодого хлопця.

«Ми не розуміємо, чому саме хлопцеві в 21 рік довірили складні роботи на трансформаторі у кілька тисяч вольт? Максим до останнього боровся за життя. Йому лікарі ампутували 2 руки, і він вже був згоден жити без кінцівок, але жити. Однак серце не витримало, його кілька разів реанімували… На жаль, не вдалось врятувати», – крізь сльози розповідає друг Родіон.

Після нещасного випадку лікарі протягом майже тижня боролися за життя Максима, але травми виявилися несумісними з життям. Незважаючи на зусилля медиків, серце молодого хлопця зупинилося.

Максим Гульман був молодим і життєрадісним хлопцем, який тільки починав свій професійний шлях. Трагічна втрата залишила глибокий слід у серцях рідних, друзів і колег. Його смерть викликає питання щодо безпеки праці та відповідальності керівництва за організацію робіт на небезпечних об'єктах.

Щирі співчуття рідним та близьким у цей важкий час.